Překlad z angličtiny - Brožura

Překlad brožury z angličtiny pro firmu Potten & Pannen - Staněk group, spol. s r.o. Profesionální překlady z/do angličtiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

Překlad brožury z angličtiny

S prosbou o překlad brožury z anglického jazyka do jazyka českého se na naši překladatelskou agenturu obrátila firma, která překlady tohoto typu u nás poptává pravidelně. Naše spolupráce je velmi dobrá. Na základě poptávky jsme vyhotovili kalkulaci, s kterou firma ihned souhlasila, a my jsme mohli začít pracovat na realizaci zakázky.

Dokument k překladu měl 6 NS, které byly přeloženy jako vždy velmi rychle. V tomto případě za pět dnů od potvrzení objednávky.

Ukázka emailové komunikace:

Dobrý den,
prosím o kalkulaci na překlad brožury viz příloha.
Potřebuji přeložit jen anglickou část.

Předem děkuji

Potten & Pannen - Staněk group, spol. s r.o.
 

Dobrý den,

 

děkuji za Vaši poptávku.

 

Cenová nabídka na překlad z AJ do ČJ:

- ... Kč/1NS ( 1NS = 1800 znaků včetně mezer).

 

Váš dokument má cca:

  • 6 NS.

Celková cena tedy bude:

  • .... Kč bez DPH.

 

Termín vyhotovení:

  • Cca 5-6 dní od potvrzení objednávky.

 

Zde najdete naše reference: www.preklady-anglictina.kvalitne.cz/reference.php

 

Prosím o potvrzení objednávky.

S pozdravem

 

Dobrý den,

děkuji a souhlasím.

Hezký den,

 

Dobrý den,

v příloze posílám překlad.

Prosím o potvrzení přijetí.

S pozdravem

 

Dobrý den,

děkuji za překlad.

Ukázka přeloženého textu:

The NOVIS Pro Blender gives you access to a wide variety of diverse flavours. From a thick sorbet or smoothie to sauces with roughly chopped ingredients, the NOVIS Pro Blender precisely blends the most varied ingredients into healthy meals with the desired consistency. The food is turned to pulp with the aid of the stainless steel blade. Five different programs with predetermined times and speeds, as well as an LCD display with a stopwatch and timer function for manual operation, ensure that model 880 is extremely easy to use. Perfect blade geometry, special triangular container and electronically controlled speed settings: this combination ensures optimal blending and perfect consistency of the food being processed.

NOVIS Pro Blender vám umožní vytvořit širokou škálu různých chutí. Od hustého sorbetu nebo smoothie po omáčky s nahrubo nasekanými kousky zeleniny - NOVIS

Pro Blender dokáže přesně zpracovat nejrůznější ingredience a umožňuje dosáhnout požadované konzistence. Potraviny mixér zpracovává pomocí čepele z nerezové oceli. Pět různých programů modelu 880 s přesně určenou délkou a rychlostí zpracování a LCD displej se stopkami a časovačem pro manuální mixování zajišťují jeho výjimečně snadné použití.

Dokonalá geometrie čepelí, speciální trojúhelníková nádoba a elektronicky ovládané nastavení rychlostí: tato kombinace zajišťuje optimální mixování a dosažení dokonalé konzistence zpracovávaných potravin.

 

 

pomocí elektronického ovládání.

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.