Překlad textů z webových stránek – překlady do polštiny

Překlad několika textů z firemních stránek pro FF Trader, s.r.o. Profesionální překlady z/do polštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Požádejte o rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte prostřednictvím emailu nebo telefonicky. Věříme, že budete spokojeni.

Překlad textů z firemního webu do polštiny

Přes náš objednávkový formulář přišla poptávka na překlady několika textů ze zákazníkova webu. Jednalo se o překlad do polštiny. Klient nám zaslal odkaz na internetové stránky a zároveň vykopírované texty určené k překladu v samostatném souboru. Kdyby se tak automaticky nestalo, museli bychom požadovat dodání textu nejlépe ve formátu Word pro přesnou kalkulaci, ale hlavně pro to, aby překlad mohl být vyhotoven, a aby se v něm klient dobře orientoval. Zákazník nás taky informoval, že pokud bude s překladem spokojen, spolupráce by mohla pokračovat, jelikož textů bude postupně přibývat. Po schválení naší nabídky a obdržení potvrzení o uhrazení faktury, jsme text zaslali našemu rodilému překladateli s žádostí o překlad do polštiny. Zanedlouho už si klient mohl pročíst řádky překladu. Doufáme tedy, že v brzké době se na nás znovu obrátí s žádostí o další překlady, ať už do jakéhokoliv jazyka.

Zde je výňatek z poptávky klienta:

Jde o několik textů ze stránek www... (Home, O projektu -> Pravidla a Reference, ...). Pokud budeme spokojení, bude následovat mnohem více překladů. Děkujeme.

FF Trader, s.r.o.

Níže si můžete přečíst i ukázku překládaného textu:

Český text:

V této fázi jsou již závazné pouze limity denní a celkové ztráty o stejné velikosti jako v předchozích dvou fázích. Limity jsou neustále kontrolovány naší speciální aplikací. Na zhodnocení, minimální počet obchodních dní ani minimální počet dní v zisku již neklademe žádné nároky. Zašleme vám mailem přihlašovací údaje ke speciálnímu demo účtu. Tento účet bude od otevření prvního obchodu po 14 dní monitorován a následně automaticky ukončen a vyhodnocen. Vaším úkolem bude obchodovat dle našich pravidel pro získání obchodního kapitálu. Pro kontrolu dodržování pravidel jsme pro vás připravili speciální aplikaci ...

Znění překladu:

Na tym etapie są już wiążące tylko limity dzienne i straty ogółem o takiej samej wartości jak w poprzednich dwóch etapach. Limity są w sposób ciągły kontrolowane przez naszą specjalna aplikację. W odniesieniu do oceny, minimalnej liczby dni zawierania transakcji ani minimalnej liczby dni zakończonych zyskiem nie mamy żadnych wymogów. Prześlemy e-mailem dane logowania do specjalnego konta demo. Konto to będzie od otwarcia pierwszej transakcji monitorowane przez 14 dni a następnie zostanie automatycznie zamknięte i ocenione. Twoim zadaniem będzie prowadzenie transakcji zgodnie z naszymi regułami dla celu uzyskania kapitału zakładowego. Dla kontroli zachowania reguł przygotowaliśmy specjalną aplikację ...

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.