Překlad popisu z polštiny - alkoholtester ALCOLIFE F2

Překlad specifikace nástroje k měření alkoholu v dechu. Profesionální překlady z/do polštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky. Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.

Překlad popisu alkoholtesteru ALCOLIFE F2 z polského jazyka

Není tomu tak dávno, co jsme od nového klienta z Polska obdrželi poptávku na překlad z polského jazyka do češtiny. První otázka zákazníka se týkala cenové nabídky na překlad, následně se klient zajímal, zda jsme schopni přeložit text co nejdříve. Zodpověděli jsme všechny jeho dotazy, a když se rozhodl, že zakázku svěří právě nám, vyžádali jsme si i jeho fakturační údaje k vystavení elektronické faktury. Jelikož klient na překlady docela spěchal, obratem fakturu uhradil a zaslal nám potvrzení o zaplacení. Takže už nic nám nebránilo, abychom překlad zahájili. Stalo se tak a dle dohody jsme přeložený text zákazníkovi velmi brzy poslali. U expresních překladů vždy záleží také na komunikaci klienta, jeho rychlé reakci, v tomto případě tomu tak bylo a tak jsme klientovy požadavky mohli splnit k jeho spokojenosti. Věříme, že v případě potřeby se na nás tento zákazník znovu obrátí.

Níže si můžete přečíst ukázku překládaného textu:

Alkomat ALCOLIFE F2 to profesjonalne narzędzie do przeprowadzania badania poziomu alkoholu w wydychanym powietrzu. Zastosowanie wysokiej klasy sensora elektrochemicznego daje wysoką stabilność oraz powtarzalność pomiarów. ALCOLIFE F2 to urządzenie przeznaczone dla klientów indywidualnych, którzy przede wszystkim oczekują dużej precyzji oraz przystępnej ceny.

Alkomat ALCOLIFE F2 zapewnia wiarygodny i stabilny sposób pomiaru. Aby pomiary były powtarzalne a wynik rzetelny urządzenie sprawdzane jest każdorazowo przed wysyłką.

W pakiecie oprócz ustników wielorazowego użytku i baterii otrzymujecie Państwo dodatkowe kalibrację gratis do wykorzystania przez 12 miesięcy od daty zakupu.

Znění překladu v češtině:

Alkoholtester ALCOLIFE F2 představuje profesionální nástroj k provedení měření alkoholu v dechu. Použití elektrochemického senzoru vysoké kvality přináší vysokou stabilitu a opakovatelnost měření. ALCOLIFE F2 je zařízení určené pro individuální klienty, kteří očekávají především vysokou přesnost měření a dostupnou cenu.

Alkoholtester ALCOLIFE F2 zajišťuje důvěryhodný a stabilní způsob měření. Aby byla měření opakovatelná a výsledek správný, je zařízení před odesláním pokaždé zkontrolováno.

V balíčku obdržíte kromě náustků pro opakované použití a baterií dodatečnou kalibraci zdarma, kterou lze využít 12 měsíců od data nákupu.

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.