Překlad popisu rekreačního apartmánu do německého jazyka - ubytování v jižních Čechách

Překlad nabídky ubytování v jižních Čechách pro RK Schánělec a syn. Profesionální překlady z/do němčiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si zaslat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás můžete kontaktovat prostřednictvím emailu / telefonicky.

Překlad popisu rekreačního apartmánu do němčiny


Po předchozí dobré zkušenosti s překladem od nás, se na nás po dvou týdnech znovu obrátil tentýž klient s prosbou o překlady do německého jazyka. Postup byl stejný. Zákazníkovi jsme obratem poslali kalkulaci ke schválení. Nemuseli jsme čekat dlouho a odpověď s potvrzením objednávky jsme hned obdrželi. Na to jsme taky ještě odpověděli, že objednávku přijímáme. Nic už nebránilo tomu, abychom překlad do německého jazyka zahájili, jednalo se totiž o potencionálního klienta a fakturační údaje jsme si zaevidovali z klientovy první zakázky.

Zákazník nám zaslal tuto poptávku:

Dobrý den.

Obracím se opět na Vás s objednávkou překladu přiloženého textu do německého jazyka. Prosím o zaslání kalkulace, případně i kalkulace překladu do angl.jazyka.

Naše nabídka zněla:

Dobrý den,

děkuji za Vaši poptávku.

Cenová nabídka na překlad z ČJ do NJ:

- .... Kč/1NS ( 1NS = 1800 znaků včetně mezer).

Váš dokument má cca:

-  3 NS. Počítejte prosím, že po překladu do NJ se zvýší objem textu o

cca 20% - na 3,5 NS.

Celková cena tedy bude:

 - .... Kč bez DPH.

 Termín vyhotovení:

Cca 2-4 dny od potvrzení objednávky.

 Cena za překlad do AJ je stejná.

Prosím o potvrzení objednávky. 

S pozdravem
PŘEKLADY s. r. o.

Klient nabídku schválil:

Dobrý den,

děkuji za Vaši cenovou nabídku. Tímto bych u Vás objednal zatím jen překlad textu do němčiny za ....,-Kč bez DPH. Fakturační údaje jsou stejné jako při poslední objednávce.

RK Schánělec a syn

Níže si můžete pro představu přečíst i ukázku překladu:

Výchozí text v češtině:

Popis vybavení apartmánu : Apartmán je vybaven 2 oddělenými ložnicemi, každá ložnice má dvoulůžko. V obývacím pokoji je možnost  přistýlky pro 2 osoby. Dle dohody je možnost jedné přenosné dětské postýlky. Koupelna: rohová vana, sprchový kout umyvadlo,WC, automatická pračka.  Povlečení a ručníky k dispozici zdarma.

Dále je apartmán vybaven TV-SAT, Wifi-Internet, krb a zasklenou lodžií k posezení u kávy či vína .

Překlad do němčiny:

Appartement-Ausstattung: Das Appartement verfügt über 2 separate Schlafzimmer, mit je einem Doppelbett. Im Wohnzimmer gibt es eine Aufbettungsmöglichkeit für 2 Personen. Nach Vereinbarung können wir auch ein tragbares Kinderbett zur Verfügung stellen. Badezimmer: Eckbadewanne, Dusche, Waschbecken, WC, Waschmaschine. Bettwäsche und Handtücher stehen kostenlos zur Verfügung.

Weiterhin verfügt das Appartement über TV-SAT, WLAN-Internet, Kamin und verglaste Loggia, um in Ruhe ein Glas Wein oder eine Tasse Kaffee genießen zu können.

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.