Překlad CV do němčiny - strukturovaný životopis

Překlad životopisu uchazeče o zaměstnání do němčiny. Profesionální překlady z/do němčiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu/korektury zdarma nebo nás kontaktujte emailem či telefonicky.

Překlad strukturovaného životopisu do německého jazyka

Přes náš objednávkový formulář přišla poptávka na překlad do německého jazyka. Jednalo se o strukturovaný životopis. V současné době je pro životopis velmi oblíbený pojem CV, tj. latinsky curriculum vitae. Tento druh překladu je velice specifický, musí se k němu přistupovat individuálně, nehledě na to, že hraje velkou roli při ucházení se o zaměstnání. Takže by měl být reprezentativní. My se však zabýváme pouze překlady/korekturou, takže celkovou strukturu a uspořádání životopisu si už musí klient upravit dle vlastních priorit, pokud chce ním zaujmout už v první fázi. Standardně jsme tedy klientovi nejdříve zaslali kalkulaci dle výsledného počtu NS. Vzápětí jsme obdrželi její potvrzení. Vyžádali jsme si tedy od klienta údaje k vystavení elektronické faktury, kterou jsme mu zaslali na jeho mail. Zákazník reagoval rychle, s úhradou neotálel a ihned nám zaslal potvrzení, že platbu provedl. Po těch všech formalitách jsme už text zaslali rodilému překladateli němčiny s prosbou o přesnost a individuální přístup k tomuto typu překladu. Překladatel náš požadavek stoprocentně splnil, o čemž nasvědčovala klientova spokojenost. Budeme rádi za další možnou spolupráci s námi v případě potřeby, ať už se bude jednat o překlad do jakéhokoliv jazyka.

 

Níže se nachází výňatek z překladu:

Český text:

SOŠ strojní a elektrotechnická. Mechanik seřizovač – mechatronik
Práce na CNC strojích, kontrola kvality. Práce na různých projektech. Obsluha a programování CNC frézky a soustruhu.

Pravidelná školní praxe. Strojní obrábění, práce na konvenčních a CNC strojích.
Programování, obsluha. Vedoucí malého týmu pracovníků. Práce s tech. dokumentací, kontrola kvality a práce s měřidly.

Schopnost týmové spolupráce
Schopnost přizpůsobit se
Chuť učit se novým věcem a dovednostem

Překlad do německého jazyka:

Berufsfachschule Maschinenbau und Elektrotechnik. Mechaniker – Mechatroniker. 
Arbeiten mit CNC Maschinen, Qualitätskontrolle. Teilnahme an verschiedenen Projekten. Bedienen und Programmieren von CNC Dreh- und Fräsmaschine.

Regelmäßige Schulpraxis. Maschinenbearbeitung, Arbeiten mit CNC Maschinen.
Programmieren, Bedienung. Leiter von kleinem Mitarbeiterteam. Arbeiten mit technischen Dokumentationen, Qualitätsprüfung und Arbeit mit Messgeräten.

Teamarbeit fähig
Anpassungsfähig
Bereitschaft neue Dinge zu lernen

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.