Dokument pro zdravotnictví – Překlad z češtiny do angličtiny

Překlad dokumentu pro zdravotnictví – Elektronický ruční dynamometr. Profesionální překlady z/do angličtiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

Překlad dokumentu pro zdravotnictví – elektronický ruční dynamometr

Na základě předchozí velmi dobré zkušenosti s našimi překladatelskými službami, nás požádal o zajištění překladu náš stálý klient. Poptával překlad dokumentu týkajícího se zdravotnictví – elektronického ručního dynamometru z češtiny do angličtiny.

Klient požadoval expresní překlad, tzn. vyhotovení překladu na druhý den. Což pro nás není žáden problém, a tak jsme zákazníkovi s jeho požadavkem vyšli vstříc a zajistili překlad na požadovaný termín. Jelikož se jednalo o expresní překlad, byla cena o něco vyšší než u klasického překladu.

Ukázka emailové komunikace:

Dobrý den,

na základě předchozí velmi dobré zkušenosti bych si Vás dovolil požádat o zajištění překladu níže přiloženého dokumentu. Ideální termín dokončení by byl do pátečního večera. Prosím o zaslání fakturačních údajů pro platbu.

Děkuji Vám

 

Dobrý den,

děkuji za Vaši poptávku.

Cenová nabídka na expresní překlad z ČJ do AJ:

- ... Kč/1NS ( 1NS = 1800 znaků včetně mezer).

Váš dokument má cca:

- 2,5 NS. Počítejte prosím, že po překladu do AJ se zvýší objem textu o cca 20% - na 3 NS.

Celková cena tedy bude:

- ... Kč bez DPH.

Termín vyhotovení:

- cca 1 den

Prosím o potvrzení objednávky.

S pozdravem

 

Dobrý den,

díky za rychlou reakci. Ano, prosím o přeložení a zaslání fakturačních údajů.

Díky

 

Dobrý den,

děkuji za Vaši objednávku.

Prosím Vás o zaslání fakturačních údajů, abychom Vám mohli ihned vystavit elektronickou fakturu.

Po obdržení potvrzení o úhradě začneme pracovat na překladu.

Děkuji za pochopení.

S pozdravem

 

Dobrý den,

v příloze je potvrzení o bankovní transakci.

Děkuji Vám za vyřízení.

Ukázka přeloženého textu:

Elektronický ruční dynamometr

Dynamometrické systémy se ve zdravotnictví používají k měření síly nebo kroutícího momentu síly určitého segmentu těla. Existují různé varianty přístrojů, které se používají v klinické praxi podle velikosti, formy zpracování naměřených dat nebo principu svalové aktivity. Průběh dynamometrického vyšetření je však vždy podobný. Vyšetřovaná osoba má vyvinout co největší tah, tlak nebo torzi proti pevné části měřícího zařízení dynamometru. Pro vyhodnocení funkce menších svalových skupin se v praxi používají tzv. Izometrické dynamometry. Při izometrické dynamometrii dochází k izometrické kontrakci svalů, kdy zůstává svalová délka konstantní a mění se pouze vnitřní napětí svalu. Externí mechanická práce je nulová, protože se nemění délka svalu...

 

Electronic hand grip dynamometer

Dynamometric systems are used in health care to measure force or torque force of a certain body segment. There are different variations of devices which are used in clinical practice, according to the size, form of data processing or muscle activity. Dynamometric examination progress is always similar. The examinee has to develop as much tension, compression or torsion against the fixed part of the dynamometer's measuring device as possible. Isometric dynamometers are used in practice to evaluate the function of smaller muscle groups. Isometric muscle contraction occurs when isometric dynamometry takes place, muscle length remains constant and only the inner muscle tension changes. External mechanical work equals zero because it does not change the length of the muscle...

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.