Sníte o práci v Anglii? Překladatel vám pomůže vyniknout.

Spousta Čechů se v posledních letech rozhodla za prací cestovat. Bodejť by také ne, spousta zaměstnavatelů v zahraničí nabízí výborné platové ohodnocení, zajímavou práci a hlavně možnost poznat jinou zemi.

Sníte o práci v Anglii? Překladatel vám pomůže vyniknout.

 

Spousta Čechů se v posledních letech rozhodla za prací cestovat. Bodejť by také ne, spousta zaměstnavatelů v zahraničí nabízí výborné platové ohodnocení, zajímavou práci a hlavně možnost poznat jinou zemi. Práce v Anglii je pak v našich končinách naprostým fenoménem. Dobrý začátek zajistí jistě správné překlady do angličtiny. Že si netroufáte?

 

Práce v Anglii vždy v začátcích vyžaduje lehkou komunikaci se zaměstnavatelem. Vzhledem ke vzdálenosti takřka vždy probíhá textovou formou. Očekává se tak od vás, že zašlete strukturovaný životopis a přidáte také motivační dopis. Možná je máte již vyhotovené v češtině, teď ale začíná ona složitá část. Obojí totiž do zahraničí zasíláme vždy výhradně v jazyku dané země. Čekají vás proto překlady do angličtiny na opravu odborné úrovni.

Chybu udělat nechcete, opravdu…

Prvotní komunikace se zaměstnavatelem toho o vás odhalí mnohé. Nejde však zpravidla jen o vaši pracovitost nebo cílevědomost. Mnoho zaměstnavatelů ve Velké Británii hodnotí také vaši schopnost vyhodnotit důležitost dokumentů. Chyby v angličtině se totiž vlivem spousty přistěhovalců naučili poměrně přecházet. Pokud je ale uděláte v důležitých dokumentech, které vás mají prezentovat, okamžitě v žebříčku padáte. V životopise ani motivačním dopise místo pro chyby není a to pochopíte časem i o dalších dokumentech.

Učiňte správné rozhodnutí

Vše v prvopočátku začíná u vás. Sedněte si a popřemýšlejte nad důležitostí dokumentů, které potřebuje přeložit. Do jaké míry mohou překlady do angličtiny ovlivnit vaši budoucnost nebo splnění snu? Pravděpodobně se shodneme na tom, že chybovat takto blízko cíli nechcete. I proto existuje překladatelská služba, která vám perfektní překlad zaručí. Vy se tak můžete zaměřit čistě na utužování vztahů, případně na úspěchy v práci. Veškeré překlady do angličtiny totiž budete mít naprosto správně.

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.