Překlad webovek do ruštiny z češtiny

Překlad firemních internetových stránek. Profesionální překlady z/do ruštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

PŘEKLAD INTERNETOVÝCH STRÁNEK DO RUŠTINY Z ČEŠTINY

Dotaz na překlad webu z češtiny do ruštiny byl odeslán na náš mail. Klient v příloze zaslal také text webu ve Wordu, proto jsme ho o toto již nemuseli žádat. Vyhotovili jsme tedy cenovou kalkulaci na překlad z češtiny do ruštiny a odeslali zákazníkovi. Nabídli jsme mu také množstevní slevu, jelikož počet normostran přesahoval 50.

Klient za nabídku poděkoval s tím, že naši cenu srovná s konkurenčními nabídkami. Zajímalo ho ještě, jak máme zajištěnou správnost vyhotoveného překladu. Klientovi jsme odpověděli, že překlady vyhotovují rodilí mluvčí s dlouholetou praxí a také, že mu můžeme nabídnout korekturu textu.

Klient se nám po dvou týdnech ozvala a zadal si u nás k překladu část textu. Vysvětlil také, jak chce, aby překlad vypadal  - přál si vždy ponechat část v češtině a pod ní část ruského překladu. Překlad jsme vyhotovili dle klientových požadavků a odeslali jsme jej na jeho mailovou adresu. Klient nám potvrdil obdržení a jistě bude s překladem spokojen.

Komunikace s klientem:

 

Dobrý den,

prosím o kalkulaci překladu webu. Text zasílám v příloze. Děkuji.

GoodShape

......

 

Dobrý den,

děkuji za Vaši poptávku.

Cenová nabídka na překlad z ČJ do RJ:

 .... Kč/1NS ( 1NS = 1800 znaků včetně mezer).

Váš dokument má cca:

.... NS. Počítejte prosím, že po překladu do RJ se zvýší objem textu o cca 20% - na 79,5 NS.   

Celková cena tedy bude: .... Kč bez DPH.

Celková cena po slevě bude: .... Kč bez DPH.

Termín vyhotovení:

Cca 10 dní od potvrzení objednávky nebo dle dohody

 

UKÁZKA PŘEKLADU:

OZVEME SE VÁM

МЫ СВЯЖЕМСЯ С ВАМИ

 

Ozveme se Vám

Přes kontaktní formulář.

Мы свяжемся с Вами

Посредничеством контактного бланка.

 

 

Vyplňte Váš telefon ...

Akutnost Vašeho stavu

  •  čerstvé zranění
  •  chronický problém
  •  jiná akutnost

ZAVOLEJTE MI

Укажите номер своего телефона ...

Серьезность Вашего состояния

  •  «свежее» ранение
  •  хроническая проблема
  •  другая необходимость

ПОЗВОНИТЕ МНЕ

 

FAQ

Могу ли я позволить себе лечение у вас? Можно его покрыть из общественного страхования здоровья?

 

Ano, samozřejmě. Mezi pacienty neděláme rozdíly. Máme uzavřené smlouvy s nejčastějšími zdravotními pojišťovnami v České republice – viz naše smluvní pojišťovny v zápatí webu. Osobní přístup ke každému pacientovi je pro nás naprosto klíčový.

Да, само собой. Мы не делаем разницу между пациентами. Мы заключили договора с наиболее популярными страховыми компаниями в Чешской Республикесм. наши договорные страховые компании, указанные в нижнем колонтитуле сайта. Личный подход к каждому пациенту для нас является абсолютно ключевым.

 

Specializujete se pouze na sportovce a sportovní medicínu?

Neléčíme pouze sportovce. Dveře jsou u nás otevřeny každému, kdo řeší akutní nebo chronické problémy s pohybovým ústrojím, či ho pouze zajímá prevence. Nesprávné pohybové návyky a s tím spojené nemoci vznikají například i při celodenní sedavé práci u počítače apod.

Вы специализируетесь только на спортсменов и спортивную медицину?

Мы лечим не только спортсменов. Наши двери открыты для каждого, кто решает острые или хронические проблемы с опорно-двигательным аппаратом, или же если его интересует профилактика. Плохие привычки, касающиеся движения, и связанные с этим болезни возникают, например, и при сидячей работе за компьютером в течение всего дня и т.п.

 

Mám akutní bolesti zad. Mohu se objednat rovnou k vám?

Ano, můžete. Stačí, když nám ve formuláři na našem webu zanecháte své telefonní číslo a my se Vám do hodiny ozveme. Na akutní bolesti zad se dokonce specializujeme. Díky nejmodernější přístrojové diagnostice a terapii Vám dokážeme velice rychle ulevit od bolesti. Následné rehabilitace sestavená přímo Vám na míru pak pomůže vyléčit skutečnou příčinu problémů.

У меня острая боль в спине. Я могу записаться на прием прямо к вам?

Да, можете. Достаточно написать в бланк на нашем сайте свой номер телефона, и мы в течение часа свяжемся с Вами. Мы даже специализируемся на острую боль в спине. Благодаря самой современной приборной диагностике и терапии мы способны очень быстро избавить Вас боли. Последующая реабилитация составлена прямо для Вас и поможет вылечить фактическую причину проблем.

 

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.