Překlad návodu z ruštiny do češtiny - technický překlad

Překlad návodu na použití zařízení na zpracování odpadů. Profesionální překlady z/do ruštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

Překlad z ruského jazyka do českého jazyka návodu na použití 

Minulý týden se nám ozval stálý klient s dotazem na běžný překlad manuálu pro zařízení na zpracování a zužitkování odpadů z ruského jazyka do češtiny. Klient také psal, že oba dokumenty mají cca 35 normostran. Klienta jsme ujistili, že překlad rádi provedeme a poprosili jsme o zaslání dokumentů k přesné kalkulaci.

Po prohlédnutí dokumentů jsme se ještě zákazníka zeptali, zda potřebuje běžný překlad nebo úřední překlad s razítkem. Jelikož klient potřeboval běžný překlad, zaslali jsme mu k odsouhlasení naší cenovou nabídku včetně informace o možném termínu. Klient se informoval, zda by byl možný dřívější termín dodání a od kolika normostran poskytujeme množstevní slevy. Vzhledem k počtu normostran jsme klientovi nabídli reálný termín realizace překladu a vysvětlili, že slevy poskytujeme obvykle na překlady od 50 normostran výše.

Klient zakázku potvrdil a my jsme ji mohli začít realizovat. Jelikož to nebyla klientova první zakázka, fakturace proběhla až po realizaci zakázky. Překlad návodu použití zařízení na zpracování a zužitkování odpadů přeložila zkušená paní překladatelka v požadovaném termínu a překlad jsme klientovi zaslali přes Úschovnu z důvodu velkého objemu.

 

Ukázka překládaného textu:

  • Zkontrolujte hrdlo tyglíku, zda se na jeho stěnách nevytvářejí uhlíkové usazeniny. Pokud nános dosáhne více než pěti mm nebo pokud se průměr hrdla zúží na devadesát mm, musíte ho rozebrat a očistit. Odšroubujte od uzávěru, sejměte uzávěr a proveďte očistu každé jednotlivé části. Po dokončení očisty opět sestavte (v opačném pořadí), přesvědčte se, že těsnění je na svém místě a že je plně funkční. V případě potřeby těsnění vyměňte.
  • Pomocí zdvihacího zařízení vyndejte použitý tyglík z pece a umístěte ho (pokud je třeba) do chladiče tyglíků nebo na místo vyhrazené k odložení a odstátí použitých tyglíků. Před instalací připraveného (naplněného a zkontrolovaného) tyglíku ověřte, zda prostor pece nemá poškozený žáruvzdorný nátěr, dále zkontrolujte celý pecní prostor, pokud objevíte závady, uvědomte vedoucího směny nebo mistra. Černý nános (saze) odhalený vizuální kontrolou na žáruvzdorné vrstvě značí, že hořák měl nadbytečný přísun paliva a nefungoval správně. Povrch pece musí být světle žlutý, přípustná je i světle šedá barva, s nepatrným množstvím sazí na horním okraji pece.

 

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.