Překlad dopisu do ruštiny - překlady obchodní korespondence.

Překlad obchodního dopisu pro Sollus s.r.o.. Profesionální překlady z/do ruštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

Překlad obchodního mailu do ruského jazyka

Náš stálý klient zaslal objednávku na překlad mailu. Zaslal nám také přesným termín vyhotovení, na kdy má být překlad vyhotoven. Jelikož klient neuvedl, do jakého jazyka překlad potřebuje, a my překládáme do mnoha jazyků, zaslali jsme mu upřesňující dotaz na požadovaný jazyk překladu. Klient se nám omluvil s tím, že požaduje překlady pouze do ruského jazyka. Zakázku jsme tedy potvrdili potvrzovacím mailem a vzhledem k tomu, že jsme již všechny klientovy fakturační údaje měli, přistoupili jsme k realizaci zakázky. Po zavedení překladu do našeho interního objednávkového systému jsme překlad do ruštiny zadali k vyhotovení zkušené spolupracující překladatelce, rodilé mluvčí ruského jazka. Do ruštiny překládáme mnoho oborů, proto tento obchodní dopis nebyl pro nás nic složitého k dodání.

Klient překlad obdržel ve slíbeném termínu, dokonce dříve a bez expres příplatku. Klient byl s naší prací spokojen, proto jsme zanedlouho obdrželi další objednávku překladu.

Naše komunikace probíhala následovně:

 

Dobrý den,

 

žádám o provedení překladu emailu níže. Prosím do pondělí do 9:00 hod.

Velice Vám děkuji.

................

Sollus s.r.o.

 

Dobrý den,

 

děkuji a potvrzuji přijetí překladu.

Opět do RJ, ano?

 

S pozdravem

 

PŘEKLADY s. r. o.

00420 603 440 905

00420 734 455 886

Zde je ukázka překládaného textu:

  • Co se týká společnosti Kaufland, dne 14.12. jsme opět urgovali náš požadavek na schůzku, na které potřebujeme projednat úpravu cen. Doposud jsme žádnou odpověď neobdrželi. Dnes přišly první objednávky na dodávky vín do Kauflandu v ČR na leden a uvedené ceny jsou stále stejné jako v roce 2016.
  • Что касается компании Kaufland, 14.12. мы снова напоминали о нашем предложении встречи, на которой нам нужно обсудить корректировку цен. До сих пор мы не получили никакого ответа. Сегодня пришли первые заказы на поставку вин в Kaufland в Чешской Республике на январь, и указанные цены остаются такими же, что и в 2016 году.
  • .      Máme informace z našeho trhu v ČR, že při ročních jednáních, zatím nikdo z dovozců moldavských vín svá vína nezdražil. Naopak se objevil nový dovozce moldavských vín, který vína nabízí za 29,50 NETTO, tzn. za 1,07 EUR.
  • У нас есть информация с нашего рынка в Чешской Республике, что при годовых переговорах пока что никто из импортеров молдавских вин не поднял цены на свои вина. Наоборот, появился новый импортер молдавских вин, который предлагает вина по 29,50 NETTO, то есть по 1,07 EUR.

 

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.