Překlad do polštiny návodu k použití - technický překlad do polštiny

Překlad návodu k použití pro firmu DEL a.s. Profesionální překlady z/do polštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

Překlad do polštiny návodu k použití

Náš dlouholetý klient, společnost DEL a.s. nám zaslala dokument k překladu do polštiny a angličtiny. V mailu nám bylo také zasláno upozornění, že se nemají překládat červeně označené části. Klient požadoval zaslání kalkulace a termínu dodání.

Dle jeho požadavků jsme mu naši kalkulaci společně s termínem zaslali:

Dobrý den,

Děkuji za Vaši objednávku.

Překlad bude vyhotoven do konce příštího týdne.

Cena: AJ: 31NS x 260Kč, PJ: 31NS x 250Kč (bez DPH).

Hezký víkend.

 

Klient zaslanou odpověď potvrdil, čím potvrdil celou objednávku. Mohli jsme tedy přistoupit k realizaci překladu. Překlady vyhotovuje zkušený překladatel, rodilý mluvčí s dlouholetou praxí, se který spolupracuejme od začátku založení naší společnosti. Věděli jsme proto, že překlad bude vyhotoven bezchybně a klient bude s naší prací spokojen.

 

Ukázka překladu:

1.1 Bezpečnost práce

Obsluhu zařízení zahrnující úkony spojené s běžným provozem zařízení smí provádět nejméně pracovníci seznámení (§3 dle vyhl. č.50/78 Sb., osoba seznámená dle ČSN EN 50110-1 ed.3 článku 3.2.6) ve smyslu předpisů o odborné způsobilosti v elektrotechnice, kteří jsou obeznámeni se  všemi funkcemi zařízení, návaznostmi a blokováním.

Provozovatel zajistí seznámení obsluhy se zařízením a o instruktáži pořídí písemný záznam.

Údržbu a opravy elektrického zařízení smí provádět pouze pracovníci odborně vyškolení s příslušnou elektrotechnickou kvalifikací (§6 dle vyhl. č.50/78 Sb., osoba znalá dle ČSN EN 50110-1ed.3 článku 3.2.4). Jsou povinni dodržovat platné bezpečnostní předpisy, používat předepsané pracovní nářadí a pomůcky, schválené pro práci na elektrickém a elektronickém zařízení.

 

1.1 Bezpieczeństwo pracy

Obsługę urządzenia obejmującą zadania związane z normalną eksploatacją urządzenia mogą wykonywać pracownicy przeszkoleni (§3 zgodnie z RRM nr 50/78 Dz. U., osoba przeszkolona zgodnie z ČSN EN 50110-1 art. 3.2.6)zgodnie z przepisami o przygotowaniu do pracy w elektrotechnice, którzy są zapoznani z obsługą maszyny.

Użytkownik zapewni przeszkolenie obsługi i ze szkolenia sporządzi notatkę na piśmie.

Konserwację i naprawy urządzenia elektrycznego mogą dokonywać tylko pracownicy posiadający odpowiednie uprawnienia energetyczne (§6 zgodnie z RRM nr 50/78 Dz. U., osoba przeszkolona zgodnie z ČSN EN 50110-1 art. 3.2.4). Są zobowiązani do postępowania zgodnie z obowiązującymi przepisami bezpieczeństwa, korzystania z określonych narzędzi pracy i urządzeń pomocniczych, zatwierdzonych do prac przy urządzeniach elektrycznych i elektronicznych.

 

 

 

 

 

 

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.