Překlad z polského jazyka - štítky "kuličkové zmrzliny"

Překlad etiket na mražených dezertech pro firmu ICE'N'GO! CZ s.r.o. Profesionální překlady z/do polštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Požádejte nás o rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem nebo telefonicky. Rádi Vám zodpovíme všechny Vaše dotazy.

Překlad zmrzlinových štítků z polského jazyka

 

Před nedávnem jsme vyřizovali hovor týkající se překladů štítků mražených dezertů.  V těchto případech vždy klienty žádáme o zaslání mailu se všemi požadavky a samozřejmě texty na překlad. Díky tomu pak můžeme zákazníkovi sdělit přesnější termín a spočítat cenu. Bylo tomu tak i tentokrát.

Dle domluvy nám klientka obratem zaslala mail v následujícím znění:

Dobrý den,

Na základě naší telefonické domluvy Vám v příloze zasílám texty k překladu. Chtěla bych Vás požádat o cenovou kalkulaci překladu z polštiny do češtiny.

Předem Vám děkuji za odpověď, zda je pro Vás i takový formát v pořádku. Překlady je možno připsat do obrázků, nebo do Wordu a očíslovat je podle čísel obrázků.

S přáním hezkého dne

ICE'N'GO! CZ s.r.o.

Byli jsme předem upozorněni, že se jedná o formát JPG, tj. obrázky. To pro nás však nebylo překážkou, na štěstí tady bylo řešení. Zvolili jsme nabízenou druhou variantu klientky – překlady jsme vepsali do formátu Word a očíslovali tak, aby bylo patrné, co se má k čemu přiřadit.

 

Níže si můžete přečíst ukázku překladu:

Nie zawiera żadnych sztucznych środków konserwujących, barwników i składników genetycznie modyfikowanych. = Neobsahuje žádné umělé konzervanty, barviva, ani geneticky upravené složky.

Na bazie świeżego mleka, śmietanki i naturalnych aromatów = Na bázi čerstvého mléka, smetany a přírodních aromat

Wyśmienite połączenie słodyczy mlecznej czekolady z gorzkim smakiem kakao. Nowe spojrzenie na ponadczasowy hit wśród lodów = Skvostné spojení sladké chuti mléčné čokolády s hořkostí kakaa. Nový pohled na nadčasový hit mezi zmrzlinami

Lody o smaku truskawkowym = zmrzlina s jahodovou příchutí

Lody czekoladowe = čokoládová zmrzlina

Przekonaj się jak smakuje prawdziwy mrożony deser = přesvědč se, jak chutná skutečný mražený dezert

Minimelts to najzimniejsze lody na świecie – przygotowywane w temperaturze -197 stopni C, a serwowane przy ok. -300 stopni C = Minimelts je nejstudenější zmrzlina na světě – je připravována za teploty -197°C a podávána při cca -300°C

Każda kuleczka to wyjątkowe doznania, bez względu na to, czy wolisz owocowe klasyki, czy nieoczywiste połączenia = Každá kulička představuje výjimečný zážitek, bez ohledu na to, zda dáváš přednost ovocné klasice nebo nevšedním spojením

Znajdź swój ulubiony smak = Najdi si svoji oblíbenou příchuť

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.