Překlad úvahy do angličtiny - Volný čas v životě člověka

Překlad eseje na téma volného času do angličtiny. Profesionální překlady z/do angličtiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

Překlad eseje o volném čase v životě člověka do anglického jazyka

Prostřednictvím našeho formuláře jsme obdrželi poptávku na překlad literárního žánru – eseje. Jednalo se o překlad do anglického jazyka. Náš postup byl standardní. Zákazníkovi jsme nejdříve zaslali cenovou kalkulaci společně s odhadovaným termínem vyhotovení. Zanedlouho klient objednávku potvrdil slovy: „Dobrý večer, s Vámi navrženou nabídkou souhlasím. Tímto potvrzuji svou objednávku.“ Na což jsme klienta poprosili o fakturační údaje k vystavení elektronické faktury. Zákazník reagoval velmi rychle, obratem pak taky částku uhradil a zaslal nám potvrzení o úhradě faktury na náš mail. Díky takto skvělé komunikaci s klientem jsme text přeložili za relativně krátkou dobu a klient svoji spokojenost vyjádřil těmito slovy: „Tímto Vám chci současně poděkovat za Vaši poskytnutou službu.“

Jsme rádi, když jsou naši klienti spokojeni a snažíme se pro to taky vše udělat. Vážíme si Vaší důvěry.

 

Pro představu je zde i ukázka překládaného textu:

Český text:

O volném čase hovoříme již od dob dávno minulých. Ať již to bylo ve starověku, středověku, nebo novověku. Musím však zmínit, že jeho pojetí a vnímání se do určité míry v každém z těchto období lišilo.
Současná doba nám nabízí nepřeberné množství aktivit, které můžeme ve volném čase vykonávat. Máme zde velké množství zážitkových agentur, které nám zajistí zajímavý a zábavný program. Dále máme k dispozici sportovní centra, ve kterých můžeme v rámci volného času vykonat spoustu dobrého pro své zdraví. Velice zajímavou a v dnešní době populární aktivitou ve volném čase je účast na sportovních, zábavních a jiných kulturních akcích, které jsou pořádány pod záštitou měst.

Znění anglického překladu:

We have been talking about free time since long past time. Whether it was in ancient times, in the Middle Ages or during modern times. However, I have to mention, that its interpretation and perception were different in each of mentioned periods to a certain extent.
Current time is offering us plentiful amount of activities, which we can perform during our free time. There is big amount of experience agencies, which can organize interesting and funny programme for us. Also there are available sport centres in which we can do something good for our health during our free time. Really interesting and currently popular leisure activity is the participation on sport, entertainment and other culture events, which are organized by municipalities.

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.