Překlad návodu na obsluhu z polštiny - elektronizace faktur

Překlad návodu na obsluhu k aplikaci do mobilu pro firmu Dataland s.r.o. Profesionální překlady z/do polštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem či telefonicky.

Překlad návodu na obsluhu k mobilní aplikaci - elektronizace faktur

Počátkem roku 2017 nás kontaktoval polský klient s prosbou o zaslání kalkulace a termínu realizace na překlad návodu na obsluhu k mobilní aplikaci. Jednalo se o překlady z polského jazyka do češtiny. Z počátku měl klient problém se zasláním souboru, jelikož měl větší kapacitu, ale nakonec se to podařilo, aniž by musel použít úschovnu apod. Dle požadavku jsme tedy zákazníkovi cenovou kalkulaci odvíjející se dle počtu normostran poslali spolu s odhadovaným termínem realizace. Klient s nabízenou cenou a termínem vyhotovení souhlasil a požádal nás o překlad. Ihned jsme od něj obdrželi fakturační údaje a vystavili tak elektronickou fakturu. Dál vše pokračovalo jako vždy a zanedlouho už měl zákazník překlad ve své mailové schránce.

Níže si můžete přečíst úryvek překládaného textu:

Polský text:

RM Gastro CRM to aplikacja stworzona na systemy mobilne Android oraz iOS. Aplikacja udostępnia listę tymczasowych faktur, przypisanych do użytkownika SAP. Użytkownik z poziomu komórki ma możliwość podglądu szczegółów faktury, edytowanie pozycji oraz zatwierdzania całego dokumentu. Całość ma na celu sprawne przypisywanie kosztów faktur zakupu.

Aplikacja udostępnia podgląd faktury zakupu oraz inne dokumenty załączone do faktury zakupu (dokumenty widoczne również w system SAP jako załączniki do dokumentu). Klikając w zakładkę Náhled dokladu aplikacja otworzy okno z listą załączników dodanych do faktury.
Klikając w zakładkę O aplikaci otwiera się okno, gdzie znajdują się informację o zainstalowanej wersji aplikacji oraz o aktualnie zalogowanym użytkowniku.

Znění překladu v češtině:

RM Gastro CRM je aplikace vytvořená pro mobilní systémy Android a iOS. Aplikace zpřístupňuje seznam předběžných faktur, připsaných k uživateli SAP. Uživatel má možnost z úrovně mobilního telefonu náhledu na podrobnosti faktury, editování polohy a schvalování celého dokladu. To vše má za cíl efektivní připisování nákladů faktur nákupu.

Aplikace umožňuje náhled faktury nákupu a jiných dokladů připojených k faktuře nákupu (dokumenty viditelné rovněž v systému SAP jako přílohy k dokladu). Kliknutím na záložku Náhled dokladu aplikace otevře okno se seznamem příloh přidaných k faktuře.
Kliknutím na záložku O aplikaci se otevře okno, kde se nacházejí informace o nainstalované verzi aplikace a o aktuálně přihlášeném uživateli.

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.