Překlad motivačního dopisu do němčiny - wellness centrum

Překlad motivačního dopisu uchazeče do wellness centra. Profesionální překlady z/do němčiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem či telefonicky. Rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy.

Překlad motivačního dopisu do německého jazyka

Prostřednictvím našeho objednávkového formuláře jsme obdrželi mail s prosbou o překlady do německého a anglického jazyka. Obratem jsme zaslali cenovou kalkulaci na oba překlady.

Klientka na naši nabídku odpověděla slovy:

Hezký den,

děkuji za rychlou odpověď a ráda bych si tímto překlad do AJ a NJ objednala. Respektuji termín vyhotovení do tří dnů, ale pokud by to bylo rychleji, budu moc ráda.

Jaký způsobem mohu překlad uhradit?

Děkuji a s pozdravem

V dalším mailu jsme zákaznici požádali o fakturační údaje:  

Dobrý den,

děkuji za Vaši objednávku.

Prosím Vás o zaslání fakturačních údajů, abychom Vám mohli ihned vystavit elektronickou fakturu.

Po obdržení potvrzení o úhradě začneme pracovat na překladu.

Děkuji za pochopení.

PŘEKLADY s. r. o.

Jakmile byla faktura uhrazena, začalo se překládat. Stihlo se to nakonec dříve, takže klientku jsme moc potěšili.

 

Níže si můžete pro představu přečíst úryvek z překladu:

V rámci svojí pracovní pozice, kterou jsem dostala možnost vykonávat po absolvování několika let na pozicích jako recepční a vedoucí, jsem zodpovědná za zajištění chodu pobočky po provozní stránce, koordinaci nabídky wellness a SPA služeb, vedení zaměstnanců včetně veškeré personální agendy, kontrolu kvality poskytovaných služeb, sledování nových trendů, konkurence atd.
Má práce je zároveň mým velkým koníčkem, jelikož se sama považuji za otevřenou, pracovitou osobnost se smyslem pro jednání s lidmi, komunikaci, organizaci a především schopností vykonávat svěřené úkoly zodpovědně, samostatně a vždy s ohledem na loajalitu k zaměstnavateli.

Veškeré bližší informace o mě, mých pracovních zkušenostech, dovednostech, koníčcích atd. můžete naleznout v přiloženém životopise, případně na mém Linkedln profilu.

----------------------------------------

Im Rahmen meiner Arbeitsposition, die mir nach mehreren Jahren als Rezeptionistin und Leiterin angeboten wurde, sorge ich für einen einwandfreien Betrieb der Zweigstelle, koordiniere Angebote der Wellness- und SPA-Dienstleistungen, führe Angestellte und verwalte die Personalagenda, kontrolliere die Qualität der gewährten Dienstleistungen, verfolge neue Trends, die Konkurrenz usw. Meine Arbeit ist zugleich mein Hobby, da ich mich selbst als eine offene und fleißige Person betrachte, die ein Feingespür für den Umgang mit Menschen, Kommunikation und Organisation hat. An die anvertrauten Aufgaben gehe ich verantwortungsbewusst, selbstständig und stets mit Loyalität gegenüber dem Arbeitgeber heran.

Näheres über mich, meine Arbeitserfahrungen, mein Können, meine Hobbys usw., finden Sie im anliegenden Lebenslauf oder auf meinem LinkedIn-Profil.

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.