Překlad manuálu do polštiny - popis a použití odšťavňovače

Překlad instrukce k používání odšťavňovače pro firmu PENTA CZ s.r.o. Profesionální překlady z/do polštiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Napište si o rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem nebo telefonicky.

Překlad manuálu k odšťavňovači do polštiny

Krátce po tom, co jsme pro našeho již stálého klienta vyhotovili překlady různých příruček apod., se na nás znovu obrátil s žádostí o překlad do poštiny, ale také do němčiny. Tentokrát se jednalo o manuál k odšťavňovači. Obratem jsme klientovi potvrdili přijetí zakázky a zahájení překladů, podmínky už byly známy. Po nesčetných zkušenostech s překladem tohoto typu se naši překladatelé ihned pustili do práce. Výsledkem byl manuál o patnácti normostranách přeložený do polštiny a němčiny do dvou dnů. Není divu, že zákazník byl opět spokojen a ve spolupráci s námi pokračuje, čehož si my nesmírně vážíme a těšíme se, že se můžeme aspoň částečně podílet na vzniku těchto skvělých manuálů.

 

Takto zněla poptávka:

Dobrý den,

mohu poprosit o překlad přiloženého manuálu z CZ do PL a DE. Zasílám též originální neupravený EN manuál s obrázky.

 

Předem děkuji.

S pozdravem,

PENTA CZ s.r.o.

 

My jsme odpověděli:

Dobrý  den,

ano, děkuji Vám a potvrzuji přijetí překladu.

 

S pozdravem

PŘEKLADY s. r. o.

 

Níže si můžete přečíst ukázku překladů:

Český text:

Před prvním použitím si pečlivě přečtěte instrukce obsažené v tomto manuálu. Odšťavňovač je produkt, který používá patentovanou pomalou technologii, která je optimální pro získávání šťávy z jednotlivých surovin. Přístroj je vyrobený pro získávání šťávy z potravin, které obsahují vysoký podíl vody.

Bezpečnostní opatření:

Během používání tohoto elektrického spotřebiče dbejte následujících bezpečnostních opatření: ...

 

Polský překlad:

Przeczytaj instrukcję bardzo uważnie zanim użyjesz wyciskarki soków. Wyciskarka soku jest produktem, który korzysta z zastosowania opatentowanej, wolnej technologii przetwarzania, która jest technologią optymalną dla potrzeb uzyskania soku z poszczególnych produktów spożywczych.  Urządzenie jest przystosowane do pozyskiwania soku z produktów, które zawierają dużo wody.

Instrukcje dotyczące bezpieczeństwa:

Podczas eksploatacji tego urządzenia elektrycznego należy stosować się do poniższych zaleceń dotyczących bezpieczeństwa: ...

 

Německý překlad:

Lesen Sie  vor der ersten Inbetriebnahme die in dieser Anleitung enthaltenen Anweisungen sorgfältig durch. Dieser Entsafter ist ein Produkt, der eine patentierte, langsame Technologie enthält, die für das Gewinnen des Saftes aus einzelnen Lebensmitteln bestimmt ist. Dieses Gerät ist für das Gewinnen von Säften aus den Lebensmitteln bestimmt, welche einen hohen Wasseranteil enthalten.

Sicherheitsmaßnahmen

Beim Betrieb dieses elektrischen Verbrauchers ist auf folgende Sicherheitsmaßnahmen zu achten: ...

 

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.