Brožura - překlad do angličtiny

Překlad brožury do angličtiny pro firmu PENTA CZ s.r.o. Profesionální překlady z/do angličtiny od rodilých mluvčích a soudních překladatelů.

Nechte si udělat rychlou kalkulaci překladu zdarma nebo nás kontaktujte emailem / telefonicky.

Překlad brožury do angličtiny z češtiny

Na začátku května jsem od společnosti PENTA CZ s.r.o., našeho stálého klienta, obdrželi tuto poptávku na překlad do angličtiny:

Dobrý den,

mohu Vás požádat o nacenění překladu přiloženého PDF do Angličtiny a nacenění korektury textu rodilým mluvčím.

Předem děkuji.

Klientovi jsme obratem vyhověli a zaslali jsem mu, kromě ceny za překlad do angličtiny, také cenu za korekturu textu. Klient měl ke korektuře ještě doplňující dotaz:

Dobrý den,

Ještě bych se chtěl zeptat, zda tomu rozumim správně, poté co naskládám přeložené texty od Vás do katalogu, tak Vám ho zašlu hotový zpět na korekci?

Překlad mi stačí do PDF Pomocí funkce (Přidat lístek s poznámkou) v adobe acrobat.

Naše odpověď byla následující:

Možnosti korektury jsou dvě: před grafickým zpracováním a pak už nám pošlete jen finální text ke kontrole (to bych doporučovala), nebo tak jak jste popsal níže.

Kterou možnost prosím zvolíte?

Klient dal na naše doporučení a zvolil korekturu textu před grafickou úpravou.

 

 

Úryvek překládaného textu:

Mixéry G21 patří do kategorie velmi oblíbených multifunkčních pomocníků, které dokonale a rovnoměrně rozmixují širokou škálu potravin. Díky velmi vysokým otáčkám a výkonnému motoru zvládají nejen mixovat, ale také drtit led a zmrzlé ovoce. Pomohou s přípravou ořechových másel, polévek, omáček, rostlinných mlék, pomazánek a v neposlední řadě připraví zdravá a oblíbená smoothie.

Mixéry jsou vybaveny velmi kvalitními noži, díky kterým můžete mixovat nejen potraviny s vysokým obsahem vody, ale také potraviny suché, jako ořechy a semínka. Můžete si tak připravit například zdravou lněnou nebo rýžovou mouku, kakaový prášek a podobně. Stěny nádoby jsou vyrobeny z tritanu, speciálního odlehčeného zdravotně nezávadného (BPA free) a hlavně vysoce odolného materiálu.

 

The G21 blenders belong in the category of highly popular multipurpose kitchen food processors that can pulverise a wide range of foods, achieving a perfect and even result. Thanks to the high speed and powerful motor, they can not only pulverise foods, but also crush ice and frozen fruit. They can help with the preparation of nut butters, soups, sauces, dairy-free milks, spreads and last but not least, they can also prepare popular healthy smoothies.

Their high-quality blades allow you to pulverise foods with a high water content as well as dry ingredients, such as nuts and seeds. You will be able to make healthy linseed flour or rice flour, cocoa powder, etc. The container is made from tritan, a special light, non-toxic (BPA-free) and most importantly highly durable material.

 

 

 

 

Rychlá kalkulace překladu


Pro více informací nás kontaktujte  emailem / telefonicky.